Ønsker du å komme i form ved sykling og samtidig slutte å røyke? Som vi vet er dette ingen enkel sak. Hvis du har røykt i mange år og nikotinbehovet er stort, er det vanskelig å bare kutte tvert av. tar du deg en løpetur kjenner du nok hvor redusert kondisen er på grunn av for mye røyking. Vondt i halsen og dårlig pust er bare noen av ulempene den livsfarlige sigaretten medfører. Hvis du i stedet velger snus fremfor sigaretter er du et langt steg videre til en røykfri hverdag. På Snushjem sin hjemmeside kan du bestille akkurat den snusen som du foretrekker. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilke produkter Snushjem har å tilby deg.

Snus i stedet for sigarettrøyking

Vi vet jo alle at verken epok freeze snus eller sigaretter er bra for helsen vår. Likevel er det bevist at snus er mindre skadelig for helsen enn hva tilfellet er ved sigarettrøyking. Ved å gå over til snus sparer du lungene dine, Den ubehagelige røykehosten vil avta og det vil bli lettere å komme i gang med joggeturer da du får bedre kondisjon. Med epok freeze snus unngår du også dårlig lukt av klær og ånde. Dessuten kan du bruke snus uansett hvor du er! Dette i motsetning til røyking som er forbudt på offentlige steder og uteplasser.

Snushjem tilbyr et stort utvalg kvalitetssnus på nett

Klikk deg inn på hjemmesiden til Snushjem og velg mellom et stort utvalg smaker og typer snus. Foretrekker du epok freeze, løssnus, porsjonssnus eller nikotinfri snus? Hva med å sette sammen din egen snustype? Velg din favorittsmak og hvor mye vann og salt snusen skal inneholde.

Ved å bruke snus i stedet for sigaretter vil det bli enklere for deg å slutte å røyke. Du vil raskt føle deg bedre og overgangen fra å være en storrøyker til å bli helt røykfri.

Generelt om sykling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *