Endelig er våren her, og sykkelen kan hentes i garasjen. Smør kjeden med olje, sjekk dekkene for hull og finn ut om bremsene trenger å strammes. Barna er utålmodige etter å endelig kunne herje ute, og foreldre er glade for at de nå slipper å kjøre barna til skole og venner.

De voksne merker nok at formen ikke er på topp etter en lang mørketid med et lavt energinivå. Det er faktisk ikke nødvendig å kutte ut sykling i de kaldeste månedene. Vintersykling er ingen ekstremsport, og det er på alle måter positivt for kropp og sinn å holde aktivitetsnivået oppe gjennom vinteren. El-sykler gir deg muligheten til å sykle i all slags vær og veiforhold, men det er ikke det eneste alternativet.

Sykler med store hjul og brede dekk har blitt et vanlig syn i norske byer. Dekkene på denne type sykler har gummipigger, noe som gjør at veigrepet er godt og balansen er lett å holde på glatt og vått føre. Med lån fra centum for slike utgifter er beløpet absolutt overkommelig for den gjennomsnittlige lønnstaker. Husk at det kun er et engangsbeløp.

Kvaliteten på vintersykler er høy, og utstyret er produsert med mål om å tåle tøffe veiforhold og medfølgende slitasje. En slik sykkel er en god investering som du vil kunne nyte av året gjennom, og du vil ikke lenger trenge å tenke på at du må bekymre deg for vintervekten når sommeren kommer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *