Det er ikke alle forunt å trille rundt på en sykkel til mangfoldige tusenlapper, men det er håp for alle som ønsker å sette seg på et sete uten å måtte gjøre et dypt innhogg i sparepengene. For de skikkelig grundige av oss, kan det finnes grundige utregninger på akkurat hvilken sykkel som er den rette, men når alt skal summeres lander det alltid på til hva og hvor mye sykkelen skal brukes.

Om du ikke har råd til den mest fancy sykkelen, så kan partyking.no by på mange alternativer til utsmykning. I nettbutikken deres kan det meste sprites opp, og med litt ekstra «bling» kan selv den moderligste sykkelen fremstå som nabolagets råeste. Mange penger er spart samtidig som imaget blir opprettholdt. Helt avhengig av hvilke signaler det ønskes å sende, så er neonfargede sykkelshorts, inspirert av det glade 80-tallet, også tilgjengelig på samme sted.

Sykkel skal være kult

Vi har vel alle sett menn i fargerike trikoter i høy fart langs veiene, men det er absolutt ikke alle syklister som ønsker den samme spenningen på sykkelsetet. Med familien på tur er ikke farten det viktigste, men komfort, sikkerhet og kos. Fargerikt trenger allikevel ikke å være en utfordring, da det er nok av muligheter med sprayfarge og rosetter hos Partyking. Sykkelparken til hele familien kan iføres den lekreste partydrakten, uten at det trenger å koste skjorta.

Barn flest er opptatt av det visuelle mer enn det praktiske, og med litt ekstrautstyr som ikke nødvendigvis kommer fra sykkelprodusenten, kan mye tårer og tenners gnissel unngås. Litt ekstra utsmykning fra partyking.no kan gjøre den billigste sykkelen i nabolaget til den råeste og mest populære, og da blir poden garantert fornøyd. Med litt fantasi og åpent sinn kan sykkelbudsjettet holdes nede, uten at det går på bekostning av gleden ved å bruke syklene. Og da blir sykkel kult!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *