Det finnes mange gode grunner til å hive seg på sykkelen og sette i gang pedalene. Ikke bare gir det deg i stedet for å kjøpe en dårlig og slitt brukt sykkel, finnes det en løsning for deg hvordan du raskt kan skaffe penger til drømmesykkelen. Bli med oss videre og vi forklarer hvordan. muskler og lavere puls, men det er også vitenskapelig bevist at sykling har en positiv innvirkning på psyken vår. Enten du har tenkt å begynne å sykle til jobb eller skole hver dag, at du har større ambisjoner innen sykkelsporten eller bare liker å ta deg en sykkeltur i helgene når du har fritid, er det å kjøpe en god sykkel en kostbar affære.

Lån penger til sykkel på nettet

Hvis du heller vil låne penger til å kjøpe en god sykkel med det samme, i stedet for å kjøpe en slitt brukt sykkel, finnes det en løsning for hvordan du raskt kan skaffe deg penger til å kjøpe drømmesykkelen din.

Sammenlig forbrukslån uten sikkerhet

Hvis du vil låne penger i banken din til å kjøpe en ny sykkel må du ta opp et forbrukslån med sikkerhet/pant i dine eiendeler hvis du ikke får en kontokreditt. Dette tar tid da behandlingstiden ofte er treg. Et annet alternativ er å sammenligne lånetilbudene hos låne-penger.comsom finnes fra låneselskapene på internett. Dette kalles et forbrukslån uten sikkerhet. For å få et slikt lån stilles det imidlertid noen krav til deg. Ved å bruke vår sammenligningsside for forbrukslån uten sikkerhet, kan du raskt finne det lånetilbudet som passer best for deg og ha pengene raskt på din bankkonto – ofte den neste dagen etter at lånesøknaden din er innvilget!

Krav om lån uten sikkerhet

Hvilke krav som stilles til deg som lånetaker fra de ulike låneselskapene på nettet varierer. Noen av kravene som de alle har er som følger:

• Krav om fast inntekt på minst 120 000 kroner per år

• Krav om at du har bodd på fast adresse innenfor Norges grenser de siste 3 årene

• Ingen betalingsanmerkninger eller innkassoer

• Krav om at du har fylt 20 år

Låneprosessen

Selve låneprosessen går radig unna. Du får ofte svar på lånesøknaden din den samme dagen. Sammenlign lånetilbudene fra de ulike aktørene. Bruk lånekalkulatoren som finnes på hver utlåners nettside. Deretter bør du fylle ut lånesøknad fra flere enn bare en utlåner for å øke sjansene dine. Deretter fyller du raskt og enkelt ut lånesøknaden og signerer med BankID som du har fått utstedt av banken din. Hvis søknaden blir innvilget kan du gå på sykkeljakt i løpet av et par dager og finne drømmesykkelen din.

God sykkeljakt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *