Når man først starter med sykling, er det veldig fort for å bli bitt av basillen. Dette er virkelig en gjenganger når folk skal prøve seg på å sykle. Mange blir rett og slett helt avhengig – noe som er veldig forståelig. Når man har blitt bitt av basillen, er det få ting i verden som frister mer enn å reise til sydligere strøk for å kunne kombinere sykkel med ferie.

Husk på avslapping selv om du skal sykle på ferien

Selv om sykling blir en del av ferien, er det også viktig å slappe av og gjøre hyggelige ting. Man kan for eksempel kle seg pent med skjortejakker og andre pene klær fra na-kd, og dra ut på restaurant på kveldene. Slike ting vil man ikke angre på, selv om det å sykle også kan være en stor prioritet.

Ikke bare ser det pent ut for andre at man har på seg freshe klær, de aller fleste kan kjenne seg igjen i det at det føles veldig godt å kle seg pent. Det er faktisk få følelser som slår det å være nydusjet, ordentlig stelt, og med bruk av nye og pene klær.

Andre ting man liker å gjøre er også alltid viktig å prioritere når man skal på ferie. Alt fra å sole seg, til å bade, til shopping og spise god mat. Selv om syklingen er en av tingene som er i fokus, må man også huske på det andre man skal gjøre når man har investert i en ferie i sydlige strøk.

I tillegg til å huske å slappe av, må du også huske på å sykle.

Hva kan man gjøre på sykkelturer når man er på ferie?

Når man tar seg tiden og råa til å endelig dra på en sykkelferie, handler det om å få så mye ut av den som mulig, mens man faktisk er på ferien. Det er få ting for sykkelelskere som kan friste mer enn å stå opp en varm morgen i sydlige strøk, starte med en god frokost på hotellet eller leiligheten, for å så starte dagens sykkeltur. Underveis kan man stoppe på en koselig kafe eller lignende for å ta seg lunsj når den tid kommer.

Det er viktig å huske på å både sykle og kose seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *